Ohjelmapalvelut

Elämysleiri erämaassa

Arctic Work Team Ky tarjoaa aivan uudenlaista palvelua niin kokeneille eränkävijöille kuin erämaamatkailua aloitteleville. Palvelu sai alunperin idean koronaviruksen aiheuttamista poikkeusoloista ja eräkämppien riskistä useiden vieraiden majoittuessa samoissa tiloissa.

Tarjoamme käyttöösi kaminallista telttaa pystytettynä valitsemallesi paikalle Pöyrisjärven erämaa-alueella. Mikäli alue ei ole sinulle entuudestaan tuttu, voimme suositella paikallistuntemuksella sopivia leiripaikkoja.

Matkatavarasi voidaan kuljettaa leiriin samalla, kun sitä mennään pystyttämään. Voit siis itse kävellä tai pyöräillä valmiina odottavaan leiriin kevyin varustein.
Lähdettyäsi jätät leirin ennalleen, se käydään purkamassa ja tuodaan matkanjärjestäjän tiloihin huollettavaksi.

Leiristä löytyvät varusteet

Matkan järjestäjän toimesta leiristä löytyy
-Polttopuita
-Kirves
-Vesiastioita
-Makuualustoja
-Matkakäymälä
-Tulitikkuja

Matkan suunnittelu ja varaus

Leiripaikan sijaintia valitessa on hyvä huomioida, että välineiden kuljetus tapahtuu maastoliikenneuria pitkin.
Kerro matkanjärjestäjälle, oletko esimerkiksi kalastamassa, vaeltamassa, linnustamassa vai liikutko kenties maastopyörällä. Autamme mielellämme myös välineiden vuokrauksessa.

Matkan hinta määräytyy pitkälti leiripaikan sijainnin perusteella.
Hinnan saat selville soittamalla tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta reunasta.

Liikkuminen luonnossa

Erämaassa liikutaan aina luontoa kunnioittaen ja muut huomioiden.
Liikkuminen järjestetään jo olemassa olevia uria pitkin ja polttopuut viedään leiriin matkanjärjestäjän varastosta. Huolehdithan, että et omalla toiminnalla aiheuta turhaa rasitusta herkälle luonnolle.

Lisää vastuullisesta liikkumisesta voit lukea Metsähallituksen kotisuivuilta. https://www.metsa.fi/vapaa-aika-luonnossa/retkeily/.

Auton ja matkatavaroiden siirto

Arctic Work Team Ky tarjoaa myös tavaroiden kuljetusta erämaahan Pöyrisjärven erämaa-alueella sekä auton siirtoa esimerkiksi vaeltajille ja koskenlaskijoille.

Myös kanoottien kuljetus onnistuu vaikkapa Pöyrisjoen alkulähteelle Pöyrisjärveen tai Käsivarressa sijaitsevalle Lätäsenolle.